Blonk Jachtexpertise

Als gecertificeerd jachtexpert en taxateur is Koos Blonk dè expert op het gebied van aankoopkeuringen, taxaties, deelexpertises en opleveringskeuringen. Door de uitgebreide en allround kennis van jachtbouw en techniek kan Blonk Jachtexpertise u optimaal van dienst zijn, in heel Nederland en ver daarbuiten. Door de grondige manier van werken en een duidelijke, uitgebreide rapportage krijgt u optimaal inzicht in de staat van uw zeil- of motorjacht dat u wilt kopen of verkopen. Koos Blonk is tevens auteur van het boek -De keuring van een polyester zeiljacht- en is lid van het expertpanel in het blad -Zeilen-. Voor zijn werkzaamheden als jachtexpert en taxateur is hij EMCI gecertificeerd en aangesloten bij HISWA en NVEP.

 

Blonk Jachtexpertise

Koos Blonk is fanatiek watersporter en is van jongs af aan al bezig met alles wat vaart. Als scheepswerktuigkundige heeft hij veel praktijkervaring opgedaan met een grote diversiteit aan elektrische en technische installaties aan boord van zeeschepen. Tevens heeft hij bij diverse specialistische bedrijven gewerkt die technische installaties ontwerpen en produceren voor de Koopvaardij, Marine, Luchtmacht en Landmacht. Naast zijn werk deed hij praktijkervaring op door het re-fitten van stalen, polyester en houten jachten. Na het afronden van zijn opleiding ‘expert pleziervaartuigen’ is Koos Blonk sinds 2008 werkzaam als gecertificeerd en gekwalificeerd jachtexpert.

Koos Blonk is tevens auteur van het boek ‘De keuring van een polyester zeiljacht’ en is lid van het expertpanel in het blad ‘Zeilen’. Voor zijn werkzaamheden als jachtexpert en taxateur is hij EMCI gecertificeerd en aangesloten bij HISWA en NVEP.

 

Blonk Jachtexpertise
Musicaldreef 93
3845 GJ Harderwijk
Tel: +31(0)341785338
Mobiel: +31(0)652569126
Email: info@blonkjachtexpertise.nl
Website: www.blonkjachtexpertise.nl