BRUNSMANN Jacht & ScheepsEXPERTS

Al ruim 20 jaar is BRUNSMANN Jacht- & ScheepsEXPERTS het expertisebureau waar booteigenaren en werven terecht kunnen voor een aankoopkeuring, bouwbegeleiding, CE certificering, taxatie of conflict arbitrage. Met ons advies bent u ervan verzekerd dat uw boot, jacht of schip professioneel wordt beoordeeld. Wij zijn gevestigd in Friesland en zijn werkzaam in geheel Nederland. Voor voortvarende expertise belt u 0515-559911.

BRUNSMANN Jacht & ScheepsEXPERTS

 

Een zeiljacht, motorboot of casco keuren is zoveel meer dan alleen dat wat u ziet. Juist dat wat voor u niet zichtbaar is, is zo belangrijk. U wilt weten wat u van plan bent te kopen of heeft gekocht. Wij kunnen u dat vertellen.

Keuren is veel meer dan alleen een controlelijst aflopen. Onze keuring vertelt u wat de eventuele gebreken zijn van het schip, wat de kosten zijn voor herstel van gebreken en welk onderhoud vereist is. Een controlelijst vermeldt niet alle aandachtspunten, maar is wel een belangrijk hulpmiddel waarmee wij uw (toekomstige) motorboot of zeiljacht doorlopen. Drijvend op ervaring en gedreven door passie lichten wij de boot helemaal door.

Misschien wil u niet om het gehele jacht laten keuren, maar wilt u een deskundig oordeel over het onderwaterschip, de constructie of de voortstuwingsinstallatie. Wij helpen u graag en op basis van onze inzichtelijke en gemakkelijk leesbare rapportage kunt u een overwogen beslissing nemen, voor u tot koop van uw droomschip overgaat.

 

Contact:

Lytse Súdein 4

8624 TT Uitwellingerga

 

T: 0515 55 99 11

F: 0515 55 99 15

E: experts@brunsmann.nl 

I: www.brunsmann.nl